Konferensbokning

konferensbokningen

Vi hjälper alla Västra Götalandsregionens förvaltningar med konferensbokningar av såväl interna lokaler (som inte kan bokas i Sambo) som externa konferensanläggningar. Vi bokar både dagkonferenser samt konferens med övernattning. Vår uppgift är att hitta lämpliga lokaler efter era önskemål och budget.

Bokningsförfrågan

Så här gör du med din förfrågan: (din förfrågan kommer att behandlas via ett bokningssystem) 1. Klicka på följande länk: bokningsförfrågan 2. Fyll i formuläret 3. När allt är ifyllt klicka på knappen längs ner i formuläret "klicka här för att skicka in din bokningsförfrågan".

Via din mail får du tre offerter samt en offertsammanställning för att kunna göra en prisjämförelse. Utifrån dessa offerter tar du ett beslut om vilken anläggning du önskar boka. Vi ser till att vald anläggning skickar dig en bekräftelse. Övriga alternativ avbokas av oss. När du mottagit bekräftelsen från anläggningen så ansvarar du själv för bokningen. Du har direktkontakt med anläggningen för detaljplanering, korrekt faktureringsuppgifter etc.

Bokningsbara konferensanläggningar

Vi arbetar löpande med en lista över anläggningar för dagkonferenser och konferenser med övernattning. Detta dokument uppdateras 1-2 gånger/år utifrån våra kunders önskemål och behov.  Se länk nedan.

Bokningsbara konferensanläggningar

De interna konferenslokaler vi bokar är bland annat Göteborgs konserthus, Vara konserthus, samtliga VGRs folkhögskolor och VGR Campus Nya Varvet.

Kontakta oss

Konferens och bokningscentrum

Kontakta oss

Tel: 010 – 441 05 00, knappval 2.

Öppettider: mån- fre 08:00-16:30

Epost: E-postadress

Bokningen har julstängt från den 29/12, åter 2/1 08.00, vid förfrågningar går det bra att maila in din förfrågan till E-postadress , vi hanterar dessa så snart vi är åter.

Besök

Besöksadress

Bergfotsgatan 2 A
431 35 Mölndal

Västtrafik - reseplaneraren

Postadress

Regionens Hus
Lillhagsparken 5
405 44 Göteborg

Sofie Olsson

Konferenskoordinator
Telefonnummer
E-post

Karin Hedlund

Konferenskoordinator
Telefonnummer
E-post

Jennie Abrahamsson

Konferenskoordinator
Telefonnummer
E-post

Jennifer Widmaier

Konferenskoordinator
E-post
Tillgänglig på onsdagar

Lisa Fritiofsson

Konferenskoordinator
Telefonnummer
E-post
Senast uppdaterad: 2017-11-30 11:58