Utveckling av restaurang Gastronomen på NÄL och Uddevalla sjukhus

Nu utvecklar vi restaurang Gastronomen på NÄL och Uddevalla sjukhus till serviceanläggningar. Vårt mål är att kunna erbjuda ett bredare utbud och en ökad tillgänglighet för både personal och besökare.

Med hjälp av resultatet från enkäten planeras följande förbättringar:

  • Ökad tillgänglighet till restaurangytan för att kunna mötas och umgås under större del av dygnet.

  • Anpassning av lokalerna med loungemöbler och sittgrupper.

  • Installation av mikrovågsugnar för möjlighet att värma medhavd mat.

  • Vendingtorg/automater i restaurangen för ett större sortiment och tillgång till mat, snacks, mellanmål och dryck.

  • Försäljning av kylda enportionsrätter i restaurangen och ute på sjukhusen.

  • Självtag istället för portionering (NÄL)

  • Automatisering av betalning vid salladsbaren för snabbare flöden.

Senast uppdaterad: 2017-10-09 16:13