Praktiskt Filmskapande

Innehåll

Kursen innehåller teoretiska och praktiska övningar. Kursen ges som en endagars kurs med fokus på det praktiska filmskapandet..

  • Bildkomposition
  • Dramaturgi
  • Redigering
  • Ljud
  • Kamerateknik

Målgrupp
Vill du lära dig filma med mobilen eller filmkamera? Kursen vänder sig till dig som vill lära dig grunderna för film. Det är bra men inte nödvändigt med ett eget projekt. En heldagsutbildning med praktiska råd och tips om bildkomposition, utrustning, ljud, ljus och miljö. Vill du även lära dig att redigera filmer för publicering på webben, rekommenderar vi att även gå utbildningen Filmredigering med Premiere Pro.

Systemkrav
Tag med mobiltelefon med HD-kamera funktion. Du kan även använda valfri filmkamera eller systemkamera med filmfunktion. Ta gärna med instruktionsboken till din mobil eller kamera.

Fakta

Datum
Höstens datum prestenteras inom kort

Plats
Folkuniversitetet, Art Collage, Göteborg

Kursavgift
1 700 kronor/deltagare

Utbildare
Folkuniversitetet

Åsa Blixberg

Utbildningskoordinator
Telefonnummer
E-post

Kursstart, bekräftelse och kallelse

När du anmält dig till en kurs får du en bekräftelse på din anmälan. Innan kursen startar får du dessutom en skriftlig kallelse med lokal och tider angivna.

Kursavgift och betalning

Betalning av kursavgiften sker efter avslutad kurs. Avbokning senast två veckor före kursstart, därefter utgår hel avgift om inte ersättare ordnas.

Inställd kurs

Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen vid för få anmälda.

Senast uppdaterad: 2017-10-18 12:26