Restaurang, café och catering

Regionservice producerar kvalitetssäkrad och specialanpassad patientkost samt erbjuder café- och restaurangtjänster till personal och besökare inom sjukvården.

Vår restaurangmat tillagas av kunniga kockar i samma kök som patientmåltiderna. Våra måltider serveras som en del av det Goda Livet inom Västra Götalandsregionen. 

Veckans meny

Läs mer om patientmåltider

Läs mer om våra matsvinnsmätningar

Catering

Vill du beställa catering?

Läs mer om vårt cateringutbud.

 

Vi är KRAV-certifierade

Alla våra tretton sjukhuskök och Gastronomens restauranger är KRAV-certifierade. Certifieringen går hand i hand med Västra Götalandsregionens mål för ekologiska livsmedel. I dagsläget ligger den ekologiska andelen av livsmedel på ca 35 procent i Västra Götalandsregionens verksamheter och till år 2020 ska vi vara uppe i 50 procent.

Idag finns cirka 800 KRAV-certifierade restauranger, förskolekök, storkök och caféer i Sverige. Läs mer om KRAV

Senast uppdaterad: 2017-10-19 14:58