Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Engelska för receptionister

Innehåll

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar som receptionist/ medicinsk  sekreterare och som har kontakt med patienter och andra besökare som är engelsktalande. Innan kursen startar kommer vi att maila några frågor till dig som anmält dig för att ta reda på mer om dina behov och önskemål och hur mycket engelska du har studerat tidigare.

I kursen fokuserar vi på muntlig kommunikation, visst uttal samt hörförståelse                          
Hälsningsfraser, kroppsdelar, vanliga sjukdomar och symptom, hur man bokar tid, hur betalning sker och att informera om olika saker, t ex ge en vägbeskrivning.

Fakta

Utbildningslängd
Efter önskemål i samråd med leverantör

Plats
Efter önskemål

Kostnad
Offert på förfrågan

Utbildare
Folkuniversitetet

Utbildningsadministration

Utbildningsstart, bekräftelse och kallelse

När du anmält dig till en utbildning får du en bekräftelse på din anmälan. Innan utbildningen startar får du dessutom en skriftlig kallelse med lokal och tider angivna.

Kostnad och betalning

Betalning sker efter avslutad utbildning. Avbokning senast två veckor före utbildningens start, därefter utgår hel avgift om inte ersättare ordnas.

Inställd utbildning

Vi förbehåller oss rätten att ställa in utbildningen vid för få anmälda.

Senast uppdaterad: 2018-08-28 11:40