Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nätverksträff - Ombud för barnets rättigheter

Innehåll

Nätverksträffen vänder sig till dig som är ombud för barnets rättigheter i Västra Götalandsregionen och tidigare har gått utbildningen Ombud för barnets rättigheter.

Syftet med dagen är att utbyte erfarenheter och idéer med andra ombud för barnets rättigheter i Västra Götalandsregionen.

Avdelning mänskliga rättigheter håller ihop nätverket för ombud för barnets rättigheter i Västra Götalandsregionen. Träffarna hålls två gånger om året. Här finns möjlighet att utbyta erfarenheter och ta del av ny information inom området för barnets rättigheter. Ombuden för barnets rättigheter är välkomna att höra av sig med förslag på innehåll till träffarna.

Fakta

Datum
2018-10-17
2019-03-28

Plats
Regionens Hus, Vänersborg

Kostnad
Nätverksträffen är kostnadsfri.

Utbildare
Avdelning mänskliga rättigheter, Västra Götalandsregionen

Liselott Johansson

Regionutvecklare, Mänskliga rättigheter
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Utbildningsstart, bekräftelse och kallelse

När du anmält dig till en utbildning får du en bekräftelse på din anmälan. Innan utbildningen startar får du dessutom en skriftlig kallelse med lokal och tider angivna.

Kostnad och betalning

Betalning sker efter avslutad utbildning. Avbokning senast två veckor före utbildningens start, därefter utgår hel avgift om inte ersättare ordnas.

Inställd utbildning

Vi förbehåller oss rätten att ställa in utbildningen vid för få anmälda.

Senast uppdaterad: 2017-10-18 12:24