Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Behörighet

Medarbetare placerade med hemvist i Regionens hus Göteborg

För att en medarbetare ska få behörighet att ha sin registrerade arbetshemvist i Regionens hus Göteborg, måste det skickas in en anmälan från någon av husets förvaltningar.

Blanketten ska skickas in digitalt av medarbetarens chef, eller någon annan person som är utsedd av förvaltningen, till kontorsreceptionen. Samma blankett kan även användas för avslut och uppehåll.

Ladda ner blanketten

Mejla blanketten till kontaktpersonen för din förvaltning, eller kontorsreceptionen: regionservice.rh.goteborg@vgregion.se

Medarbetare på andra ABW-hus: Regionens hus Skövde och Flöjelbergsgatan Mölndal

Från och med 2022-05-01 kommer samtliga medarbetare med registrerad hemvist i Regionens hus Skövde, Regionens hus Göteborg samt Flöjelbergsgatan Mölndal att automatisk passerbehörighet in i samtliga dessa aktivitetsbaserade arbetsplatser (ABW). Detta görs på prov, och gäller till och med 2022-10-31 för att sedan utvärderas.

Alla medarbetare behåller sin ursprungliga hemvist, och kan endast boka mötesrum samt bjuda in besökare i förväg på sin egen hemvist, men får lov att skärmboka mötesrum på plats hos de övriga två ABW-kontoren.

För medarbetare hos övriga VGR-verksamheter samt andra gäster gäller samma rutin för besökshantering som tidigare.

 

Senast uppdaterad: 2022-07-27 12:53