Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Besökare till Regionens hus Göteborg

Föranmälda besök

Som medarbetare med hemvist i Regionens hus Göteborg har du möjlighet att föranmäla besökare som har eget Tjänste-ID/e-tjänstekort. Anmäl din besökare helst senast två arbetsdagar inför, men åtminstone före kl. 14:00 arbetsdagen innan besöket.

Föranmäl besöket genom att skicka följande uppgifter med epost till:  receptionen.rh.goteborg@vgregion.se:

  • Besökarens namn.
  • Vgr-id.
  • Datum för besöket.
  • Start- och sluttid för besöket.

Behörighet för aktuell dag och tid läggs på din besökares e-tjänstekort. Din besökare behöver inte registrera sig i någon besöksdator eller reception utan kan gå direkt in.

VGR-anställda som inte har sin hemvist här eller annan access till huset kan få besöksbehörighet för upp till tre arbetsdagar per vecka.

Möten med fler än två (2) VGR-anställda besökare med annan hemvist, eller externa besökare utanför VGR, hänvisas till annan konferensanläggning, t ex intilliggande Stationshuset konferens.

Ej föranmälda besök

Besökaren registrerar sig i en av besöksdatorerna vid huvudentrén i Stationshuset. Du som värd får ett meddelande via e-post eller sms om att din besökare har anlänt, och du möter upp vid receptionen. Du som värd kan, om så önskas, begära dagsbehörighet i den inre kontorsreceptionen till din besökare så de kan röra sig fritt i huset under dagen.

Observera att besökare inte får lov att begära dagsbehörighet på egen hand. Det är bara värden som kan göra detta.

Externa besökare som inte är anställda inom VGR kan inte få egen passage i huset, utan du som värd ansvarar för att de kan röra sig i huset under hela besöket.

Det är du som besöksmottagare som är ansvarig för dina gäster när de är i huset! Säkerställ att alla vet vad som gäller vid utrymning och liknande.  

Senast uppdaterad: 2023-06-12 15:25