Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Förtäring

I matsalen på plan 1 i höghuset, Regionens hus Göteborg, finns kylskåp och mikrovågsugnar där du kan förvara och värma din matlåda. Här finns tallrikar, glas/muggar och bestick att låna.

Även i Oasen på plan 4 finns kylskåp och mikrovågsugnar. Eftersom Oasen har mindre diskmaskiner, finns det inga tallrikar här, utan du får äta direkt ur den matlåda som du har med dig.

Det är inte tillåtet att bära med sig porslin/glas eller bestick från matsalen eller Oasen för att använda i andra utrymmen.

Vid de gemensamma kaffestationerna på våningsplanen kan du äta fika eller kall mat. Bortsett från vanlig konferensfika och smörgåsar får ingen mat tas med in i mötesrummen!

Kaffe/té eller annan dryck går bra att dricka där du sitter och arbetar. I matsalen har Restaurang Pocket försäljning (självservice).

  • Se Catering för information om bokning av fika och luncher till möten i kontorshuset.
  • Se Restaurangen för information och kontaktuppgifter till restaurang Pocket.
Senast uppdaterad: 2023-11-20 11:00