Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Post och paket

Postlådor för in- och utgående post till och från Regionens hus Göteborg finns bakom kontorsreceptionen. Här hittar du även ett urval av kuvert för intern- och extern post. Fråga i receptionen efter de särskilda svarskuvert som går att posta i vanlig, gul postlåda (utanför VGR:s verksamheter).

Etiketter för porto, samt särskilda adressetiketter för märkning av paket, REK och andra försändelser kan du få hos kontorsreceptionen. Här kan du också be att få till exempel vadderade kuvert i olika storlekar. Om ni planerar ett större utskick, är vi tacksamma om ni meddelar receptionen detta åtminstone senast onsdag veckan innan, så att vi hinner säkerställa att det finns tillräckligt med kuvert och liknande för er.

Inkommande post sorteras i bokstavsordning på efternamnet.

Du som har flera efternamn får behörighet till de olika postfacken/-mapparna för alla dina namn.
Eftersom det inte går att garantera var din post placeras i postfack som flera andra personer har tillgång till, eller vilket av dina efternamn som avsändaren väljer när de adresserar dina brev, är det säkrare att ge dig möjlighet att kolla postmapparna för alla dina namn.

Du får ett e-postmeddelande från Arbetsplatsservice när du har post att hämta. Det kan vara ett eller flera brev. Hämta din post snarast när du fått e-postmeddelandet.

  • (Undantag: Västtrafiks medarbetare har annan posthantering)

Utgående post skickas iväg till postterminalen två gånger per dag, kl 07:00 och 12:00.
Post som ska lämna huset, både intern och extern post, inrikes och utrikes, lägger du i lådan för utgående post uppe på hyllan.
Post som ska till någon som arbetar här i Regionens hus Göteborg kan du lägga i postlådan som står på golvet, med en bild på Regionens hus.

Du får också ett e-postmeddelande om du har fått paket eller annan försändelse, exempelvis REK eller SIM-kort. Paketen och de andra försändelserna hämtar du ut i receptionen över disk. Det går också bra att be en kollega om hjälp, som då kvitterar ut försändelsen mot sitt eget VGR-ID. Tänk på att ha med ditt E- tjänstekort för legitimering.

I närheten av kontorsreceptionen finns ett litet rum med paketeringsmaterial om du behöver slå in paket. Dörren in dit låser receptionen upp åt dig.

Adresser

På den här sidan ser du vilka adresser som gäller för att skicka post eller leverera paket till Regionens hus Göteborg.

Adresser till Regionens Hus Göteborg.

Senast uppdaterad: 2022-07-27 15:31