Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Skövde, Regionens hus

Regionens hus Skövde

Regionens hus i Skövde ligger mitt i stan intill resecentrum och högskolan. Här arbetar cirka 400 medarbetare från tretton förvaltningar och bolag som tidigare funnits på olika adresser i framför allt Skövde. Vid sidan av att vara en modern och attraktiv arbetsplats är Regionens hus också en konferens- och mötesplats.

 

Serviceteamet  

Serviceteamet sköter husets postgång, leasingbilar, möblering, lokalvård, kontorsmaterial och bistår med tekniskt kunnande av AV-utrustning samt utför i övrigt förekommande servicesysslor i huset.

Besökare  

Besökare till medarbetare i Regionens hus anmäler sig genom besöksdatorer i entrén. Ansvarig för besöket hämtar i receptionen och ansvarar sedan för personen genom hela besöket. 

Försäljning av Västtrafikkort 

I receptionen kan man köpa regionen runt 24-timmarsbiljett, 30 dagarskort, värdekort samt värdecheckar för påfyllnad.

Bilar 

Bokning av leasingbilar görs i SAMBO. Nycklar och körjournal finns att hämta i receptionen. Läs mer om bilbokning för Regionens hus Skövde

Post och paket

Posten finns att hämta i postmöbeln intill receptionen. När post finns i ditt fack får du ett mail om detta.

Vid paket som är personligt adresserade får du ett mejl och kan hämta/kvittera ut paketet i receptionen. Paket till en förvaltning aviseras via mejl till funktionsbrevlåda eller utsedd person och hämtas/kvitteras ut i receptionen.

TjänsteID 

Vid mer än sex månaders anställning i Regionen skall du ha ett personligt eTjänstekort vilket bland annat används för identifiering i passagesystem. Fotografering och uthämtning kan göras i Regionens hus. Boka och beställ eTjänstekort

Säkerhetsinformation

Läs Säkerhetsinformation för Regionens hus Skövde

Förändring Personal

Här finner ni blanketter som ni använder när det blir förändring av personal

Ny kund / Avslut kund / Uppehåll kund

Vill du boka konferensrum i Regionens Hus i Skövde? Detta gör du via Sambo. Läs mer om Skövde Konferenscenter Välkommen!

Catering

Catering till era möten bokas via "enbart mat/fika" knappen i SAMBO.
För att beställning av mat och fika skall bli så bra som möjligt ber vi er lägga beställningen senast kl 12.00 dagen innan planerat möte.

Eventuella allergier går att meddela genom att lägga dessa i kommentarsfältet.

Länk till SAMBO

Specialbeställningar, tex tårtor behöver vara oss tillhanda senast två dagar innan planerat möte.

Kontakt- och besöksuppgifter

Kontakta oss
Besök

Öppettid: 07.00 - 17.00

Besöksadress

Stationgatan 3
541 30 Skövde
Arbetsplatsservice

Postadress

Arbetsplatsservice Skövde
Stationsgatan 3
541 80 Skövde
Senast uppdaterad: 2019-11-06 10:17