Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Kostnadsfri e-fakturatjänst

Har ni idag ingen lösning för att skicka e-faktura samarbetar VGR med InExchange och Visma som erbjuder er tjänster där ni kan skicka e-fakturor till VGR utan kostnad. Om ni redan har en tjänst för att skicka e-fakturor kontaktar ni er befintliga operatör vid behov av hjälp. Är ni osäkra på om ni kan skicka e-faktura eller inte, vänligen kontrollera detta med er affärssystemsleverantör.

Hos InExchange kan du som leverantör kostnadsfritt skapa en elektronisk faktura till VGR. Fakturor som skapas elektroniskt får inte innehålla patientdata eller säkerhetsklassad information och ska därmed skickas via post.

I Vismas Leverantörsportal kan leverantörer kostnadsfritt skapa en elektronisk faktura genom ett formulär som hämtas från vår order i Marknadsplatsen. Om fakturan avser en order som inkommit via telefon, fax, mail eller direktupphandling skapas elektronisk faktura från ett tomt formulär. Fakturor som skapas i Visma leverantörsportal får inte innehålla patientdata eller säkerhetsklassad information och ska därmed skickas via post.

Vismas användarhandledning Leverantörsportalen

Vismas users manual (english) Supplier center

Kompletterande Lathund för fakturering till VGR

Kontaktuppgifter för support

Vill du beställa inloggningsuppgifter till Visma Leverantörsportal
marknadsplatsen.support@vgregion.se

Vill du få användarsupport
Kontakta Visma support på telefon 0771-58 93 00
eller maila till servicedesk.proceedo@visma.com

Senast uppdaterad: 2023-03-02 09:54