Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Konferenslokaler som ägs av Västra Götalandsregionen

I och med rådande situation har personalen på VGR:s konferensanläggningar ställt om sina resurser för att kunna stötta personalen inom vården. Detta innebär att du som bokat eller ska boka en lokal hos VGR konferenscentrum får räkna med att det kan ske vissa justeringar gällande din bokning nära inpå mötesdagen.

Justeringar kan komma att ske nära inpå mötesdagen. VGR:s konferensanläggningar ser regelbundet över antalet bokningar och de resurser som finns tillgängliga i verksamheten för att kunna hjälpa vården i denna tid vi nu befinner oss i. På grund av detta har möjligheten att boka lokal själv tagits bort.

VGR konferenscentrum följer noggrant Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ser bland annat till att sprida ut gästerna under fikapauser.

Från och med den 14 november stänger vi ner Gullbergsvass konferens.

Önskar ni hjälp med att boka konferenslokal på någon av våra övriga konferensanläggningar vänligen kontakta VGR konferensbokning:

Tel: 010-441 00 40

Epost: vgr.konferensbokning@vgregion.se

Vi vill passa på att tacka våra kunder för trevliga år tillsammans på Gullbergsvass konferens.

Ring våra bokningsexperter på VGRs konferenscentrum så hjälper dem dig. Du når oss på telefon 010-441 00 40 eller e-post vgr.konferensbokning@vgregion.se

Under 2020 har vi en prissänkning med 30% för konferenslokalerna Stationshuset Göteborg, Gullbergsvass samt Skövde konferens. Prissänkningen gäller från och med den 1 mars och sträcker sig fram till och med 31 december 2020.

Prislista för rabatterade konferensanläggningar 2020

 

Lokaler per ort - endast interna användare

Lokaler per ort finns längst ner på denna sida:

Boka lokal, intranät 

Senast uppdaterad: 2018-12-11 13:12