Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Konferensavtal och prisexempel

Läs mer om VGRs externa konferensavtal samt prisexempel för en extern konferens nedan.

Konferensavtal

De nya avtalen gäller för samtliga av Västra Götalandsregionens egna verksamheter samt bolagen: Västtrafik och Göteborgs Symfoniker AB.

Du som har behov av att boka en extern dagkonferens eller en konferens med övernattning belägen inom Västra Götaland ska göra det via Event och Mötesservice på Regionservice. Avtalade leverantörer få endast ta emot bokningar och förfrågningar från Event och Mötesservice. 
Det görs cirka 4500 bokningsförfrågningar/år inom VGR. 

Det är inte tillåtet för någon verksamhet att göra konferensbokningar direkt med en konferensanläggning och inte heller göra bokningar hos anläggningar som inte har avtal med Västra Götalandsregionen.

När du gör en bokningsförfrågan påbörjas en förnyad konkurrensutsättning vilket innebär att de leverantörer Västra Götalandsregionen har avtal med får möjlighet att konkurrera utifrån behoven vid varje ny bokningsförfrågan.

Har du frågor eller funderingar över hur du ska göra din bokningsförfrågan är du alltid välkommen att ringa Konferensbokningen på 010-441 05 00 knappval 2:2 .

Prisexempel för extern konferens

Observera att detta endast är ett prisexempel, där du kan få en uppfattning om vad det skulle kosta att boka en konferens. Priset kan variera beroende på var i Västra Götaland du konfererar, vilka tillval du önskar samt utbud/efterfrågan. Tips! Måndagar, tisdagar och fredagar är vanligtvis lågprisdagar jämfört med onsdagar och torsdagar.

Prisexempel (avser cirkapriser exkl. moms) för en konferens med 25 deltagare med Ö-sittning:

Lokal 3500-6000kr (140-225kr/person)

Fm-fika 80kr

Lunch 170kr 

Em-fika 80kr

2-rätters middag 340kr

Enkelrum 900-1600kr

Senast uppdaterad: 2019-12-20 13:24