Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Aktiviteter

Är du på VGR Campus Nya Varvet finns det stora möjligheter till aktiviteter utanför konferensrummen. VGR Campus ligger i stor en park nära vatten och natur. I omgivningarna finns bland annat Sjöbergen, Tångudden och kulturområdet kring Röda sten. Varje besöksmål har sin speciella prägel med natursköna utsikter, vandringsstigar och konst. Här kan du doppa tårna i havsvatten och blicka ut mot fyren på Vinga medan du fikar eller äter. I naturen och parkytorna runt VGR Campus är möjligheterna stora och endast fantasin en begränsning.

Vill du ha hjälp att arrangera en aktivitet eller tips om vad man kan göra? Önskas det lilla extra? Vi har ett koncept som vi kallar för Guldkant på din konferens där det finns olika förslag på aktiviteter och förtäring som höjer konferensen en nivå.  Ring eller maila oss så hjälper vi er gärna!

 

Senast uppdaterad: 2018-11-14 11:55