Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Lokaler på VGR Campus

Lokaler på Campus Nya varvet

Ankaret ligger på plan 2 och  rymmer upp till 40 p i biosittning. Hiss finns. Här sitter man bäst i skolsittning eller U-bord för max 25 p

Däverten ligger på plan 2 och rymmer upp till 40 p i biosittning. Hiss finns.

Ejdern ligger på plan 3 och rymmer upp till 35 p i biosittning. Hiss finns.

Lokalen ligger på plan 3, hiss finns. Ni kan sitta 80 -190 personer beroende på möblering

Ljungen är inrett med fåtöljer och soffa. Det ligger på entréplan och rymmer upp till 12 personer. Passar bra för samtal, intervjuer och informella möten.

Marelden ligger på entréplan (plan 1) och är en av våra kreativa konferenslokaler för grupper från 10-40 p. Här sitter man i en gradängtrappa, på sittpuffar eller står vid ett ståbord.

På varje plan finns en samvaro där kaffe och förbeställd fika serveras. Rummen är inredda med ståbord och soffa. På tredje våning finner man denna samvaro där man kan njuta av en öppen spis under mörka höstdagar.

Lokalen ligger på plan 3, hiss finns. Ni kan sitta 22 personer vid styrelsesittning

Lokalen ligger på plan 2, hiss finns. Ni kan sitta 36-50 personer beroende på möblering

Styrhytten ligger på plan 2, hiss finns. Ni kan sitta upp till 50 personer i lokalen

Det finns många lokaler liknande Vinschen: Toppseglet, Klyvaren, Mesanen, Jagaren, Focken, Strandskatan, Skrattmåsen, Sillgrisslan och Tärnan.  Ni kan sitta upp till 12 personer i Vinschen, plan 2 hiss finns.

På VGR Campus Nya Varvet finns det 28 lokaler med platser för upp till 190 personer. Där finns många små informella "mötesplatser" för diskussioner och grupparbeten

Senast uppdaterad: 2020-02-17 11:50