PowerPoint - presentationsteknik

Seminarieform

Innehåll

Det som skiljer proffsen från amatören är att proffsen gör en sak i taget. Detta seminarie vänder sig till dig som tycker att du lägger för mycket tid i programmet för att skapa presentationer. Du kommer efter utbildningen att kunna skapa presentationer fortare och med bättre slutresultat.

Du får tips om för hur du ska tänka när du förbereder en presentation. Utbildarna visar hur du sparar tid på att skapa presentationer genom att skriva texten i dispositionen först, välj lämplig layout till dina slides - avsnittsindela stora presentationer så att du lätt kan hitta i din presentation - konvertera punktlistor till SmartArts.

Ett seminarie till dig som vill bli bättre på att nå ut till din publik när du föreläser eller håller i möte med hjälp av powerpoint presentationer. För dig som är självlärd i PowerPoint eller gått våra programkurser i PowerPoint. Välkommen på ett mycket givande seminarie!

Fakta

Datum
Anmäl dig genom att klicka på datum
2018-04-25 sista anmälningsdag 2018-04-10

Plats
Gullbergsvass konferens, Göteborg

Kostnad
1225 kronor/deltagare

Utbildare
Lexicon

Emma Martinfält Hedman

Utbildningskoordinator
Telefonnummer
E-post

Utbildningsstart, bekräftelse och kallelse

När du anmält dig till en utbildning får du en bekräftelse på din anmälan. Innan utbildningen startar får du dessutom en skriftlig kallelse med lokal och tider angivna.

Kostnad och betalning

Betalning sker efter avslutad utbildning. Avbokning senast två veckor före utbildningens start, därefter utgår hel avgift om inte ersättare ordnas.

Inställd utbildning

Vi förbehåller oss rätten att ställa in utbildningen vid för få anmälda.

Senast uppdaterad: 2017-10-18 12:24