Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Hänvisning av telefon inför semesterperiod 2022

Semestern är på intåg och det är nu inte långt kvar till att flera av regionens enheter helt eller delvis stänger ner för sommaren. Vi på Telefoniservice vill påminna alla VGR:s användare att i god tid hänvisa sina anknytningar.

Många önskemål om ändringar kommer in i allra sista stund, vilket ställer till det inte bara för oss som arbetar inom regionen, utan också för våra patienter och kunder, då det lätt blir missförstånd kring öppet- och telefontider. För att undvika detta är det viktigt att i god tid se över aktuella anknytningar, röstbrevlådor osv.

Lathund för att hänvisa telefon hittar ni här:
http://regionservice.vgregion.se/RNS/administrativ-service/telefoni/lathund-hanvisning/ 

Behöver ni hjälp med att hänvisa, ändra scheman eller talbesked på era patientnummer; gör en ärendeanmälan på webben via VGR-IT Serviceportal, eller ring direkt till VGR-IT:s support på telefon 010-47 37 100.

Vid enklare tillfälliga ändringar kan ni också använda er av formuläret nedan.

OBSERVERA! Ändringar ni behöver hjälp med behöver vara anmälda senast 10 arbetsdagar i förtid. Ärenden inkomna senare än så kan ej garanteras bli utförda i tid. Tänk också på att inga nummer automatiskt stänger sig på röda dagar mitt i veckan.

Senast uppdaterad: 2022-06-10 08:16