Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Kvalitetsmätare lokalvård

Refija arbetar som kvalitetsmätare inom lokalvård.

Namn: Refija Juzbasic

Yrke: Kvalitetsmätare inom lokalvård

Hur länge har du jobbat på din arbetsplats?

Jag har jobbat som kvalitetsmätare inom lokalvård sedan 1 mars 2019. Jag började arbeta inom Regionservice som lokalvårdare för 17 år sedan och fram tills jag sökte detta jobbet.

Vad gör en kvalitetsmätare?

Vi åker runt på olika sjukhus i regionen och kontrollerar kvaliteten på lokalvården. Mätningar görs på varje ställe vi har avtal en gång i kvartalet. Först kontrollerar vi hur det ser ut kring dörrhandtag och fortsätter sedan med resten av ytorna i rummet. Vi dokumenterar alla
avvikelser, även med bilder. Jag har en läsplatta där jag fyller i uppgifterna. Sedan återkopplar jag till lokalvårdaren och servicechefen hur kvaliteten var. Mitt jobb som kvalitetsmätare är viktigt för att säkra att vi gör rätt och att våra kunder är nöjda.

Hur är det att arbeta som kvalitetsmätare?

Jag trivs jättebra! Det var lite stressigt i början till exempel att lära mig systemet vi arbetar med men jag fick en mentor som jag fick gå bredvid och som jag fortfarande har stort stöd utav.  Det är roligt att åka till olika ställen och träffa människor. Man lär sig något varje dag. Jag är 55 år och tacksam och glad för att få möjlighet att utvecklas. Är så glad att jag får lära mig nya saker, får kraft och energi av det!

Vad vill du ge för råd till andra som vill göra något nytt?

Mitt råd till andra är: Våga vilja växa! Tro på dig själv! Själv kände jag att jag måste utveckla mig och få nya utmaningar. Man kan mycket mer än vad man tror. Regionservice är stort, det finns så många arbetsplatser. I mitt arbete nu träffar jag många människor och jag känner glädje och stolthet att jobba på Regionservice.


 

Inom Regionservice är service en kärnkompetens och lokalvård är ett av våra största tjänsteområden. Tack vare vår storlek och spetskompetens kan vi erbjuda goda utvecklingsmöjligheter för personer som vill utvecklas. Läs mer om vilka utvecklingsmöjligheter som finns inom vårdnära lokalvård och service:

Refija gjorde karriär inom lokalvård

Senast uppdaterad: 2019-12-13 15:39