Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Vaktmästare

Namn: Fredrik Lundberg

Yrke: Vaktmästare

Vilken utbildning krävs för arbetet?

Ingen utbildning krävs, vi utbildar på plats. Det kan vara utbildning i lokalvård, serviceutbildning, truckutbildning med mera.

Hur länge har du jobbat på din arbetsplats?

Sedan 2002.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

Jag har en grundanställning på vaktmästeriet som arbetar med transporttjänster med mera. Vi utför en hel del tjänster åt vården såsom avfallshantering, posthantering, paketutkörning, leverans av tvätt och gods, flyttservice med mera.

Vad är största utmaningen i jobbet?

Eftersom det kommer mycket gods och paket till vår godsmottagning, plus mycket annat övrigt till sjukhuset är det en viktig och ibland utmanande uppgift att ta emot, registrera och leverera i rätt tid till kund.

Vad är roligast med ditt jobb?

Det är faktiskt att veta att kunden är nöjd och få feedback på det.

På vilket sätt utvecklas du i ditt jobb?

Vill du utvecklas inom Regionservice har du goda möjligheter om du bara vill och är framåt och är öppen för förändringar. Jag har under mina år här arbetat med flertalet saker som vi har utfört som en direkt tjänst åt Alingsås lasarett. Såsom konferensservice, nyckel och id-kortshantering med TjänsteID+ med mera. Jag gör även städkontroller, även så kallade instakontroller för att säkerställa god lokalvård.

Senast uppdaterad: 2018-05-03 13:39