Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Måltidsservice

Vi lagar mat från grunden. Tillsammans förser vi patienter på sjukhus i Västra Götalandsregionen med näringsriktiga måltider som är en viktig förutsättning för påskyndat tillfrisknande. För oss är matglädje och kompetens viktigt när vi tillreder måltider -är maten god är chansen större att patienten äter.

Alla våra kockar är utbildade. För att vi ska hålla hög kvalitet och minska matsvinn samt klimatpåverkan får våra medarbetare kontinuerligt kompetensutveckling. Hos oss jobbar du i KRAV-märkta kök, vi har minst 25% ekologiska produkter i maten vi lagar till patienterna.

För oss är det viktigt att det finns något för alla och vi vet att patienter har varierande behov. Vi erbjuder varje dag ett varierande utbud med maträtter, samt anpassar utifrån patientens dieter och allergier. Hos oss kan du specialisera dig inom specialkost.

Läs mer om patientmåltider: 

Patientmåltider

 

Vad gör en köksmästare?

Niondeklassare träffar kocken Arben

Matpassion i storkök

Daniela är köksmästare på Östra sjukhuset - ett händelserikt jobb som kräver inspiration och passion!
Senast uppdaterad: 2021-02-25 12:44