Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Verksamhetsstöd och konsulter

Verksamhetsstöd

Funktioner som HR, kommunikation, ekonomi, verksamhetsutvecklare, säkerhetssamordnare, miljösamordnare och nämndsekreterare är viktiga roller inom Regionservice. Hos oss driver du dina ansvarsområden självständigt och stöttar med din expertis. Du jobbar förvaltningsövergripande eller mot en del av verksamheten i en geografiskt spridd organisation. Vi kan service och ser helheten. Hos oss bidrar du till vårt uppdrag att effektivisera våra tjänster för att frigöra tid till vården. Som en del av Västra Götalandsregionen implementerar du initiativ och beslut i en politiskt styrd organisation.

Konsulter och projektledare

Våra konsulter arbetar internt gentemot alla förvaltningar i Västra Götalandsregionen. Hos oss arbetar konsulter inom områdena projekt- och förändringsledning, ekonomi, administrativt stöd, flyttsamordning, event- och konferensservice samt specialistkonsulter inom exempelvis HR, kommunikation, digitalisering, säkerhet och beredskap. Projekten är ofta utmanande och innehåller en stor del av förändringsledning. De projekt vi arbetar med bidrar till samhällsförbättringar som tex arbetet med Framtidens vårdinformationsmiljö. Se filmen där Sofia och Stuart berättar om hur det är att arbeta som projektledare hos Regionservice:

Vad gör en verksamhetsutvecklare?

Eva Jofall är verksamhetsutvecklare på ett sjukhusområde. Hon jobbar med förbättringar inom verksamheten med hjälp av dialog och samverkan.

HBTQ-diplomerad HR-enhet

HR-enheten på Regionservice gick under ett års tid utbildning i rätten till god arbetsmiljö och likvärdig vård för hbtq-personer.

Senast uppdaterad: 2021-05-18 10:49