Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Heltäckande konferensservice i nya R-huset

Jaquline Nejistgaard och Johnas Gårdfalk

Den 15 september invigdes det nya forskningshuset, R-huset, på Mölndals sjukhus. Det 7 000 kvadratmeter stora huset rymmer såväl konferens- och utbildningslokaler som medicinsk forskning och laboratorier. Regionservice levererar, förutom lokalvård och intern logistik, även en heltäckande konferensservice.

De första man möter i R-huset är Jaquline Nejistgaard och Johnas Gårdfalk. Deras jobb är att se till att allt fungerar för konferensgäster och studenter. De startar upp lokalerna, underhåller tekniken, bemannar informationsdisken och finns tillgängliga för alla typer av frågor som kan dyka upp.

- Det finns 13 konferensrum i huset och vi måste hela tiden hålla kolla på när mötena börjar och slutar för att kunna förbereda dem för kommande gäster, säger Jaquline.

Regionservice har varit delaktiga i byggprojektet och ansvarade även för invigningen den 15 september. Fredrik Karlsson är sektionschef och har varit medlem i styrgruppen sedan maj.

- Eftersom Regionservice redan har ett visst ansvar för konferensservicen på Östra, Sahlgrenska och Oterdahlska, var det naturligt att involvera oss, säger Fredrik. När jag kom in var det mesta redan klart, våra medarbetare har varit engagerade och gjort ett fantastiskt jobb.

- Eftersom det är så nytt och fint är stämningen väldigt positiv, avslutar Jaquline. Det är verkligen roligt att jobba här!

Senast uppdaterad: 2017-11-29 12:33