Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Kafé- och restaurangprojektet avslutat

Den 2 oktober 2019 avslutades kafé- och restaurangprojektet med ett seminarium där inbjudna gäster som deltagit i projektet deltog. På agendan stod bakgrund och resultat av projektet men även en paneldiskussion där lärdomar diskuterades.

Seminariet avslutades med att projektledaren Petter Spanne lämnade över stafettpinnen till Jenny Svensson, servicechef för Upphandling serviceentreprenad, enheten som nu tar över förvaltandet av avtalet för kafé- och restaurangverksamheten.
Se film från seminariet. 

 

Många olika parter har varit inblandade i projektet: alla sjukhusledningar, nämnddeltagare, Regionservice, Västfastigheter, leverantören Nordrest och Inköp. Totalt 150 personer har deltagit på olika sätt.

- Med detta projekt har de organisatoriska gränserna suddats ut och det går att se att när vi arbetar tillsammans över förvaltningsgränserna så blir det bäst. Vi behöver arbeta mer gemensamt för att lyckas i stora projekt och inte var förvaltning för sig, sa Thomas Front, servicedirektör.

Hela eftermiddagen präglades av en vilja att fortsätta samarbeta och utvecklas tillsammans.

- Även om detta projekt nu är avslutat så fortsätter arbetet. Det är viktigt att vi utvecklas vidare, både i vår egen regi, hur vi förvaltar avtalet och samarbetet med Nordrest, sa Erik Hallberg, affärsområdeschef och styrgruppsmedlem.