Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Nytt beställningssystem för catering

cateringbuffé

Med start den 13 januari ersätts det tidigare webbformuläret för catering med ett helt nytt webbverktyg. Beställningssystemet kommer att finnas tillgängligt på Regionservice Servicewebb.

Det nya beställningssystemet i Matilda möjliggör ett effektivare beställningssätt där du som kund kan se hela sortimentet, bild på samtliga produkter som erbjuds och även läsa innehållsförteckningen. Du kan även revidera din beställning samt få orderkvitto till din e-post. Webbverktyget är användarvänligt, självinstruerande och tillgängligt dygnet runt.

Cateringmodulen lanseras för Östra Sjukhuset och Sahlgrenska Sjukhuset den 13 januari och för resterande sjukhus som erbjuder catering* den 20 januari.

Se gärna instruktionsfilmen för beställningssystemet:
Instruktionsfilm catering Matilda

Länk till beställningssida på Servicewebben:
regionservice.vgregion.se/catering

Vid frågor och synpunkter gällande webbverktyget i Matilda, vänligen kontakta maltidkonferens@vgregion.se

 

*Mölndals Sjukhus, Kungälvs Sjukhus, SÄS Borås och Skene, Alingsås Lasarett, SkaS Skövde (Falköping och Lidköping), NU Uddevalla och Trollhättan NÄL.