Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Regional försörjning av hjälpmedel vid medicinsk behandling

Från 1 maj införs regional försörjning via Hjälpmedelscentralen, Regionservice, för personligt förskrivna hjälpmedel vid medicinsk behandling.

Överenskommelse är nu påskriven av aktuella parter, Hälso- och sjukvårdsdirektör Ann Söderström och Servicedirektör Thomas Front. Till överenskommelsen finns revideringsbara tillämpningsanvisningar, i syfte att kunna fortsätta att utveckla och att effektivisera samarbetet mellan Hjälpmedelscentralen och vårdgivarna. För de som jobbar med de praktiska frågorna i överenskommelsen har en mer lättanvänd guide tagits fram och som kommer publiceras på vårdgivarwebben 1 maj.

Informationsmöten om innehållet i överenskommelsen har hållits på 6 sjukhus under mars månad. Informationsmaterial och webbaserade utbildningar för Websesam finns tillgängliga på projektplatserna.

Projektplats (intranät)

Vårdgivarwebben (extern åtkomst)

Senast uppdaterad: 2017-10-18 12:19