Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Ungdomar praktiserar i Regionservice yrken

En växande andel av Västra Götalands unga vuxna står utanför arbete och studier - därför startades Vi-projektet i augusti 2020.

 Projektet ska ge möjlighet för unga vuxna att närma sig jobb eller studier och genomförs i Fyrbodal och Sjuhärad. Regionservice är med i Jobbspåret som varvar individanpassade distansstudier med praktik. I mitten av september startade första omgången med deltagare i Jobbspåret som alla fått en praktik inom något av Regionservice yrken inom NU-sjukvården eller på Hjälpmedelscentralerna i Uddevalla och Borås.

 

Vi-projektet ägs av VGR Folkhögskoleförvaltningen och medfinansieras av ESF. Samverkanspartners i projektet är kommunalförbunden i Fyrbodal och Sjuhärad, Rädda Barnen, fyra folkhögskolor, vuxenutbildningen i Borås, Trollhättan och Vänersborg samt 16 kommuner.

 

Läs mer: Vi-projektet