Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Vi kan mer - tillsammans

Jag vill först tacka för ett bra samarbete och önska dig en riktigt skön semester när den kommer. Det du nu läser är första numret av nyhetsbrevet Service i VGR.

Vi på Regionservice vill på det här sättet berätta om vad som sker inom serviceområdet och sprida goda exempel inom regionen. Brevet kommer ut sex gånger om året och jag hoppas du ska tycka att innehållet är intressant. Skicka gärna brevet vidare så att fler kan prenumerera och få kommande nummer direkt i inkorgen.

Varje år mäter vi våra kunders upplevelse av Regionservice. Den senaste undersökningen genomfördes i maj och det är glädjande att se att förtroendet för oss fortsätter att öka. Det är våra 3 500 medarbetares förmåga att leverera tjänster och service av hög kvalitet i kombination med vårt produktivitetsarbete som skapar förtroende. Läs gärna mer om kundundersökningen i detta brev. 

Viktigt för förtroendet är också kommunikationen och samarbetet med er som använder våra tjänster, något vi ständigt arbetar med att förbättra. Vi ska fortsätta utveckla nya och befintliga tjänster tillsammans med er, så att ni får ännu bättre förutsättningar att koncentrera er på kärnverksamheten.

Det är tillsammans vi gör skillnad. 

Thomas Front, Servicedirektör, Regionservice 

Senast uppdaterad: 2019-06-18 15:03