Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Ny cateringmodul i Matilda

Den 29 november lanseras en ny cateringmodul i webbverktyget Matilda, vilket kommer att göra det lättare och smidigare att beställa catering för sjukhusen.

Område Måltider på Regionservice ansvarar för patientmåltiderna som serveras på sjukhusen i Västra Götalandsregionen men också för den catering som beställs till sjukhusen.

Tidigare har det funnits många sätt att beställa catering, dels via ett webbformulär men också att ringa eller mejla till cateringansvarig i köket. Den 29 november lanseras en ny cateringmodul i webbverktyget Matilda, vilket kommer att göra det lättare och smidigare att beställa.

- Webverktyget är tillgängligt dygnet runt och det kommer vara lätt att revidera i din beställning så du slipper ringa till köket berättar Ajna Metic, projektledare område Måltider. Du får också ett orderkvitto på vad som beställts direkt till din epost, något som våra kunder länge har efterfrågat.

Cateringmodulen kommer vara färdig i november och i samband med det kommer information skickas ut till alla avdelningar på sjukhusen att det är via webbverktyget som catering ska beställas. Beställare i Matilda kommer också få ett mejl med information och länk till en utbildningsfilm på webben som enkelt förklarar hur modulen fungerar.

- Länk till verktyget kommer vara lättillgänglig på intranätet där även länk till instruktionsfilmen kommer att ligga, avslutar Ajna.