Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

2020, Nr 3

 • Fotograf: bettina

  Sedan 1 juni är jag tillförordnad servicedirektör, då Thomas Front har tillträtt som tillförordnad ekonomidirektör fram till årsskiftet. Förutom att möta Servicenämnden, börjat lära känna mina närmaste medarbetare och sätta mig in i Regionservice uppdrag har jag den första tiden träffat många av cheferna för de förvaltningar vi finns till för.

 • Fotograf: Regionservice

  Det nya IT-stödet för interna patienttransporter är nu driftsatt på Sahlgrenska och Östra sjukhuset med gott resultat enligt huvudprojektledare Mikael Östling.

 • Fotograf: Bettina

  Funktionen abonnemangsfakturering i Marknadsplatsen är till för att förenkla och minska administrationen av fakturor.

 • Page list icon

  Läs om tre goda exempel som har bidragit till kostnadseffektivisering, förbättrad arbetsmiljö och ökad kvalitetshantering med hjälp av digitalisering och automation

 • Fotograf: Regionserivce , VGR

  Det nya systemet förenklar, förbättrar och effektiviserar processen kring kundfakturering samt bidrar till en minskad miljöpåverkan. Systemet infördes 1 juni 2020.

 • Fotograf: Bettina

  Till hösten erbjuds fler vegetariska alternativ samt spännande klassiska och moderna rätter i menyn för kylda portionsrätter.

 • Fotograf: Gullers

  Nu är den nya tjänsten flyttsamordning tillgänglig hos Regionservice. Tjänsten erbjuder dig hjälp med hela processen gällande flytt, förändring, avveckling eller andra utmaningar relaterat till lokal.

Senast uppdaterad: 2020-06-22 13:24