Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nu utvecklar vi Gastronomen inom NU-sjukvården

självservice Gastronomen SÄS Borås

Ombyggnad pågår av restaurangerna på NÄL och Uddevalla sjukhus. Före jul kommer varuautomaterna att vara på plats och då kommer det finnas möjlighet att köpa Regionservice egenproducerade kylda rätter. Även den nya lounge-delen kommer att vara klar.

Regionservice mål är att kunna erbjuda ett bredare utbud och en ökad tillgänglighet för både personal och besökare. I våras genomfördes en enkät bland medarbetare på NÄL och Uddevalla sjukhus. Ett önskemål från många var att kunna köpa mat även på kvällar och helger.

- Det finns ett stort behov av att kunna köpa mat och dryck på andra tider än vid lunch och därför kommer vi att utöka öppettiderna, säger Jan van Beekum, delprojektledare. Från och med januari kommer restaurangen på Uddevalla sjukhus att vara öppen dygnet runt, med lunchservering 11.15-13.15. Även på NÄL kommer öppettiderna så småningom att utökas.

Nästa steg är ytterligare anpassning av lokalerna och installation av microvågsugnar. Tanken är att de som har medhavd mat ska kunna äta i restaurangen och att ytorna även ska kunna användas för informella möten.

- I januari och februari planerar vi att bjuda in till festlig invigning på båda orterna, då är alla varmt välkomna, avslutar Jan.

Senast uppdaterad: 2017-12-06 15:47