Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Projekt för utveckling av café och restaurang

En hållbar ekonomi, ökat utbud och ökad tillgänglighet; det är målen som ska uppnås utifrån servicenämndens beslut. Konkret innebär detta att Regionservice ska leverera café- och restaurangverksamhet via upphandlad leverantör, med undantag för NU-sjukvården och Södra Älvsborgs sjukhus. Där kommer istället nya servicelösningar att utvecklas med utökat utbud och större tillgänglighet under sjukhusets öppettider. Mellan mars och september 2017 pågår ett projekt i form av en förstudie med representanter från Regionservice, Västfastigheter, Koncerninköp och sjukhusförvaltningarna.

Förstudien består av två delprojekt; upphandling och servicelösning. I delprojekt upphandling ska kravställning, beslutsunderlag och förfrågningsunderlag arbetas fram. Delprojekt servicelösning omfattar framtagning av plattform för servicelösningar, samt nuläges- och behovsanalys för berörda verksamheter. En pilot kommer att genomföras på SÄS Borås. I båda delprojekten medverkar serviceansvariga på sjukhusförvaltningarna i referensgrupper.

Mer information om projektet

Senast uppdaterad: 2017-10-18 12:19