Nyheter att visa på intranätet

Externt

Uppgiftsväxling handlar om att varje uppgift ska utföras på ett sätt som gör att all personal får utnyttja sin kompetens på rätt sätt. För vårdpersonal kan det handla om att frigöra tid till vård och omsorg genom att växla över service- eller administrativa uppgifter till personal med annan utbildning. Inom NU-sjukvården pågår ett sjukhusövergripande program för uppgiftsväxling och samarbetet med Regionservice blir allt tätare.

Sedan 2013 har Regionservice måltidsverksamhet arbetat med en gemensam metod för att mäta och minska matsvinnet. Mätningarna genomförs fyra gånger per år i både produktionskök, på sjukhusavdelningar och i restauranger.

4 december är Städarens dag. Regionservice ansvarar för 1 554 433 kvm städyta, vilket motsvarar nästan 218 fotbollsplaner!

Snart börjar pilotavdelningarna på Uddevalla sjukhus att växla servicetjänster till Regionservice. Som en del i förberedelserna utbildas Regionservices nya medarbetare som kommer att sköta måltider, material och städ på avdelningarna.

Den 18 januari är det festlig invigning i restaurang Gastronomen på Uddevalla sjukhus. Bandet klipps kl.12.15 och invigningen pågår till kl.14.00. Varmt välkommen att provsmaka våra egenproducerade kylda enportionsrätter!

Senast uppdaterad: 2017-11-03 10:14