Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nyheter att visa på intranätet

Externt

För att klara en eventuellt ökad sjukfrånvaro eller utökade uppdrag på grund av Covid-19 rekryterar Regionservice fler timanställda till de vårdnära serviceyrkena. Alla som ska arbeta med lokalvård och måltidshantering på avdelningar får börja med att lära sig basala hygienrutiner. Den 6 april var det dags för åtta nya att få utbildning på Regionens hus i Vänersborg.

Sedan mars 2020 har HR-avdelningen inom Regionservice varit hbtq-diplomerade. I enlighet med Västra Götalandsregionens värdegrund har Närhälsan Kunskapscentrum för sexuell hälsa tagit fram en processutbildning för att säkerställa rätten till god arbetsmiljö och likvärdig vård för hbtq-personer.

På uppdrag av servicenämnden ska kundnöjdhet mätas på varje tjänst minst en gång per år. Till hösten kommer Regionservice att skicka ut en kundenkät till de förvaltningar som använder och beställer våra tjänster.

Jul är en viktig högtid för många av oss och tillsammans kan vi glädja en familj lite extra!

Senast uppdaterad: 2017-11-03 10:14