Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Logistik- och försörjning

För att möta framtidens utmaningar inom hälso- och sjukvård behövs en välfungerande logistik som möjliggör en effektiv och störningsfrivårdproduktion.

Under 2018 har en Logistik- och försörjningsstrategi tagits fram inom Västra Götalandsregionen. Strategin ger en ökad tydlighet och gemensam syn inom logistik och försörjning som inte funnits tidigare. Den ger också en vägledning för prioriteringar och satsningar inom områden såsom infrastruktur, effektivare materialförsörjning till vården och uppbyggnad av kunskap och kompetens inom logistik.

 

Logistik- och försörjningsstrategin – var befinner vi oss nu?

2 oktober 2019 - Logistik- och försörjningsstrategin blev antagen av Servicenämnden i december 2018 och under våren 2019 har strategin varit på remiss till samtliga nämnder och styrelser. Glädjande är att alla godkänner strategin med beaktande av inkomna synpunkter. Nu väntas strategin behandlas i Regionstyrelsen och Regionfullmäktige under hösten 2019. 

Logistik och försörjningsstrategi

Karin Karlsson

Verksamhetsutvecklare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2019-10-02 10:40