Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Ny Sisjödepån expanderingar

Här kommer aktuell information från Sisjödepån, underlag?

Sisjödepån är Västra Götalandsregionens centrallagerfunktion för förbrukningsmaterial och ansvarar för gods- och priskontroll, fakturahantering, lagerhållning, kundpackning och distribution till kunder inom Västra Götalandsregionen. Genom depån passerar merparten av allt förbrukningsmaterial i regionen, ca 25 000 artiklar från ca 350 leverantörer, till 4 000 kunder.

Säkerställer tillgång till kritiskt förbrukningsmaterial 

Vårt syfte är att erbjuda en samlad leverans av förbrukningsmaterial i kundanpassade kvantiteter samt att säkerställa att kritiskt förbrukningsmaterial finns att tillgå inom Västra Götalandsregionen. Sisjödepån innebär en lägre totalkostnad för materialflödet genom effektiv orderhantering, mindre kapitalbindning och färre transporter vilket i sin tur möjliggör optimerade och miljövänliga leveranser.

Alla artiklar i Sisjödepåns sortiment är upphandlade enligt LOU, testade och utvalda i samverkan med våra kunder.

Genomför materielförsörjningsprocessen 

Vi genomför hela materielförsörjningsprocessen bestående av avrop, leverans- och godskontroll, sampackning samt extern & intern transport fram till avdelning/förråd. Läkemedelstransporter & transport av icke depåvaror görs från godsadress till leveransadress (från lastbrygga till avdelning/förråd).

Materialförsörjningsprocessen innehåller bland annat samordning av inköp, utveckling av sortiment, lagerhållning och distribution. Materialet packas på centrallagret Sisjödepån och skickas till avdelning/förråd. 

Här behöver det vara en inledande text.

 • Exempel på text från Tvätteriets hemsida
 • Möjlighet ska finnas att med lastbil komma fram till godsmottagning/entré.
 • Leverans sker till godsmottagning/entré, eller till utrymme i direkt anslutning därtill, dock max 10 meter in i byggnaden i samma plan.
 • De dörrar som behöver passeras ska vara upplåsta, alternativt kodlås eller egen nyckel. Tänk på att leverans kan ske utanför ordinarie arbets- eller öppettider.
 • Till sjukhus, vårdcentraler eller sjukhem med många kundnummer/beställare på samma adress, förutsätts ett gemensamt lossningsställe. Interntransport från godsmottagning till respektive kund på enheten, utförs och bekostas av mottagaren.
 • Vår distribution utförs av inhyrda åkerier. 

Här behöver det vara en inledande text.

Akutorder:

Retur:

Reklamation:

Telefonnummer: 010-4410200
Knappval: 1-1-1

Öppet vardagar 07.00-16.00.
Lunchstängt 12.00 - 13.00

E-post: sisjodepan.regionservice@vgregion.se

 • Order och leveransfrågor gällande produkter beställda i Marknadsplatsen från Sisjödepån
 • Frågor om produkter som finns på Sisjödepån
 • Returer av beställda depåvaror
 • Efterlysning och reklamation av beställda depåvaror
 • Transporter av depåvaror

KIV-block med kontaktuppgifter till ansvarig chef (vilka??)

Fler kontaktuppgifter Sisjödepån

Senast uppdaterad: 2022-08-17 15:53