Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Flyttjänster

Flyttjänst kan utföras mellan olika adresser inom hela Västra Götalandsregionen. Bolag och enheter utanför sjukhustomt beställer flyttjänst och förmedlas då av upphandlad leverantör.

Beställningsformulär Flytt

Beställningar av flytt inom sjukhustomt samt paket, bud och mindre försändelser görs av internlogistik på respektive sjukhus (förutom Sahlgrenska universitetssjukhuset)​. 

Internlogistik

 

Vill du ha hjälp med flyttkoordinering? Kontakta interna konsulttjänster:​
Flyttkoordinering

Uppföljning serviceentreprenad ber att alla, frågeställningar, reklamationer eller feedback förmedlas till oss och inte direkt till leverantören. På så vis skapas en samlad bild av leveransen vilket leder till förbättrade avtal.

  • Fyrbodal​: Movare AB
  • Göteborg​: Global Mobility AB
  • Skaraborg​: Flyttningsbyrån Skövde Stadsbud AB​
  • Södra Älvsborg​: Bil-Beställning AB​

Beställningen görs via formuläret till höger. Enhet Uppföljning serviceentreprenad kontaktar därefter leverantören och skickar sedan en orderbekräftelse till dig som är beställare.

Uppföljning serviceentreprenad utför slumpmässiga kontroller vid flytt för att kontrollera kvaliteten på leveransen. För att enheten ska kunna skapa en samlad bild av leveransen och på så vis förbättra kommande avtal ska alla reklamationer förmedlas till enhet Uppföljning serviceentreprenad och inte direkt till leverantören.​

All fakturering för uppdrag utförda av leverantör går via Uppföljning serviceentreprenad. Fakturan kontrolleras mot avtalspriser och i de fall fysisk kontroll skett, även mot verklig leverans.

Senast uppdaterad: 2022-07-04 14:30