Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Kylda portionsrätter

Gröna kryddor

Våra kylda portioner är till största del lagade från grunden och ger patienter möjligheten att välja måltid efter egen smak och aptit. Stor vikt har lagts på smak och utseende.

Maten lagas av kockar med matglädje i ett KRAV-märkt kök och är en del i vårt arbete med minskat matsvinn och minskad klimatpåverkan.

För oss är det viktigt att det finns något för alla och vi vet att patienter har varierande behov. Därför erbjuder vi ett utbud med maträtter som är laktosfria, glutenfria, vegetariska, utan fläskkött samt lättuggade.

Är du anhörig och vill beställa en kyld portionsrätt - kontakta din anhöriges vårdavdelning.

Regionservice producerar och levererar kvalitetssäkrade och specialanpassade patientmåltider till Västra Götalandsregionens sjukhusförvaltningar. De kylda portionsrätterna är en flexibel måltidslösning som möjliggör för patienter att själva välja sin måltid och när de vill äta.
Kylda portionsrätter med fokus på flexibilitet och valmöjligheter>

Kylda portionsrätter

Här kan du se vilka rätter som finns med bilder, fullständig innehållslista och näringsberäkning.

Här kan du skriva ut menyn för kylda portionsrätter

Se filmen om hur våra kylda rätter produceras

Senast uppdaterad: 2021-10-20 12:37