Gul fiskgryta med fänkål och squash, potatismos och ärter

Fiskgryta med fänkål, paprika, squash och purjolök. Serveras med potatismos och gröna ärter | Glutenfri, fläskfri
Styckvikt: 500 g
Klimatpåverkan: 0,6 kg CO2-ekvivalenter/portion
Innehåll:
Potatismos(Mospotatis(kons.m.(E296), antiox.m.(E330)), MJÖLK, Flytande mjölkfritt margarin(Solrosolja, rapsolja, emulgeringsmedel, salt, kaliumsorbat, citronsyra, karotener), Salt, Vitpeppar), Kokt vit fisk 26%(SEJ, Rapsolja, Salt), Sås Fisk med dill(VispGRÄDDE, Crème Fraiche, Lök, Ekologiskt vin, Fiskfond(Vatten, salt, vitt vin, FISK (TORSK), modifierad potatisstärkelse, grönsakspulver (morot, palsternacka, lök), arom, syra: citronsyra, konserveringsmedel: kaliumsorbat. Salthalt i utspädd fond är 0,5 %.), Dill, RotSELLERI, Bladpersilja , Salt, Lagerblad., Vitpeppar, Majsstärkelse), Ärter gröna
Näringsvärde:
Näringsämne |
Mängd/port |
Enhet |
Energi |
570 |
kcal |
Fett |
36 6 |
g g |
Kolhydrater |
33 8 |
g |
Protein |
30 |
g |
Salt |
3 |
g |