Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Meny kylda rätter - "linje"

De kylda portionsrätterna är tillagade med omsorg och kärlek. Maten är näringsberäknad och hemlagad i vårt eget kök. Den kyls snabbt och förpackas omgående vilket innebär lång hållbarhet. Maten värms sedan upp på avdelningen precis innan servering.

Är du anställd?

När du som personal på sjukhuset beställer för patientens räkning så beställer du via Matilda på Patientmåltiders webbsida. 

Patientmåltider

Meny Kylda portionsrätter

Om du klickar på bilderna nedanför så ser du fullständig innehållslista och näringsberäkning.

Utskriftssida för Kylda portionsrätter>

Kryddig linsgryta med kokosgrädde, vitlök, chili, lime och koriander som serveras med långkornigt ris och sojabönor.
Korv stroganoff på falukorv, lök, tomatpuré och grädde. Serveras med långkornigt ris och romanesoblandning
Kycklingfilé kryddad med paprika, svartpeppar och oregano som serveras med en krämig pastasallad gjort på pasta, ajvarsås och sojabönor
Klassikern köttbullar med gräddsås som serveras med potatismos och romanescoblandning.
Krämig köttfärssås som är tillagad på nötfärs. Serveras med spagetti och romanescoblandning
Kycklingfilé med en sås gjort på kokosgrädde, garam masala, koriander, paprika och limejuice. Serveras med långkornigt ris och romanescoblandning.
Kokt torsk med gratängsås gjort på mjölk, créme fraiche, dill, salt och vitpeppar. Serveras med potatismos och romanescoblandning.
Vegetarisk lasagne gjort på tomater, röda linser, champinjoner, chilisås och ost. Serveras med romanescoblandning.
Ugnstekt kyckling kryddad med paprika, svartpeppar och oregano som serveras med potatisgratäng och romanescoblandning
Senast uppdaterad: 2019-09-05 13:55