Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Recept brödpinnar

Har du överblivet bröd hemma? Då kan du göra egna brödpinnar! Passar bra till sallad, soppa eller som tillbehör när du serverar olika smårätter.

Pias Brödpinnar

Ca 400 gr bröd skuret i pinnar
0,75 dl valfri olja
2-3 tsk italiensk salladskrydda

Gör så här:

Lägg pinnarna på en plåt med ett bakplåtspapper.
Strö över kryddorna.
Ringla över oljan.
Blanda runt så att alla pinnar får kryddor & olja.
Torka i ugn 150 grader ca 15-20 min – eller tills pinnarna torkat. Vänd emellanåt. 
Tips på andra smaker: vitlökspulver + salt, curry

 

Senast uppdaterad: 2021-09-29 09:44