Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

test

Lägg in detta på Servicewebben under rubriken ”För medarbetare”

Ingresstext
Marknadsplatsen 2.0 är Västra Götalandsregionens nya fakturahanterings- och beställningssystem. Systemet levereras av leverantören Visma och heter Proceedo hos leverantören.
I Marknadsplatsen 2.0 beställs alla varor via eHandel. Order och faktura matchas för att säkerställa att vi betalar det som beställts och levereras.
I Marknadsplatsen 2.0 hanteras även alla externa fakturor som avser beställningar som gjorts via telefon. De fakturor som tidigare hanterades i Raindanceportalen kommer i stället finnas i Marknadsplatsen 2.0.
För dig som beställer varor via telefon är det fortfarande viktigt att du alltid lämnar korrekt beställarid till leverantören.

Utbildning och e-learningguider    -  (Ikon som passar ihop med rubriken? När man klickar på ikonen ska man komma till texten nedan)

Utbildningar i Marknadsplatsen 2.0 sker främst genom e-learningutbildningar - vilket betyder att du kan använda egen dator och själv välja när du genomför utbildningen.

Varje roll i Marknadsplatsen 2.0 har en anpassad utbildning. Välj den utbildningen som stämmer med din arbetsuppgift i första hand.
Om du vill fördjupa dina kunskaper i Marknadsplatsen finns möjligheten att genomföra alla utbildningarna.

Varje utbildning beräknas ta ungefär en timme att slutföra.

Utbildningarna är obligatoriska för de som hanterar beställningar och fakturor i Marknadsplatsen 2.0. Marknadsplatsen 2.0 helt nytt system och alltså ingen uppdatering av nuvarande system. Därför behöver du som användare lära dig Marknadsplatsen 2.0, oavsett förkunskaper
Bettina:
-Inköp har lagt ut länkar på sin sida, kolla om det går att kopiera likadana från deras sida http://intra.vgregion.se/sv/Insidan/inkop/Aktuellt/Marknadsplatsen-20-Sa-gor-du-for-att-fa-lank-till-utbildningen/
Angelica Strandberg eller Carl Tengroth är ansvariga för inköps sida
 http://intra.vgregion.se/sv/Insidan/tjanster-och-verktyg/Marknadsplatsen2/

 

Manualer:   -  (Ikon som passar ihop med rubriken? När man klickar på ikonen ska man komma till texten nedan)
Här finns manualer att spara eller skriva ut för att använda som stöd när du arbetar i Marknadsplatsen 2.0. Manualerna är gjorda enligt arbetsuppgift och roll i systemet.
Tänk på att du som arbetar i Marknadsplatsen 2.0 även måste gå igenom e-learningsguiden för din arbetsuppgift.

 

Emma 010-224 53 12 philipsson

Logga in i Marknadsplatsen -  (Ikon som passar ihop med rubriken?
När man klickar på ikonen ska en en ny flik öppnas. Till startsidan för Marknadsplatsen Intranätet (Inköps websida) http://intra.vgregion.se/marknadsplatsen
Tanken med att länka till Inköps Websida? – där finns en knapp för inloggning, och kommer man till sidan ser man alltid aktuell info innan man loggar in. Tex om det är driftstopp, eller annan info som är viktig. + att det är Inköp som ger supporten om man inte kan logga in i MP2.0           / Malena

Support för Marknadsplatsen 2.0 – telefonnummer, öppettider, knappval

010-441 02 00

Öppettider
Måndag - torsdag 08:00-16:00
Fredag 08:00-15:00
(lunchstängt kl 12:00-13:00)

Kortare stängningar då vi har Utbildning/Utveckling eller Arbetsplatsmöte meddelas i telefonsvar

 

 

Göteborg – Kungälv

Veterinärkliniken Västarp, Djurambulansen Skåne, Djurambulansen Tysklind, Göteborgs hund och kattcentrum

Missade momsregistrering – f-kattesedel

Uddevalla

Stenungsund

 

 

 

Senast uppdaterad: 2019-02-15 15:12