Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Nu är det snart jul igen

Julinspirerade kylda portionsrätter, julsortimentet för catering och lussekatter till patienterna - nu finns möjlighet att skapa julstämning för både patienter och personal.

Julutbudet för catering finns tillgängligt att beställa för Västra Götalandsregionens förvaltningar* från 25 november till 22 december. Julcatering beställs 3 – 5 vardagar innan önskad leverans.

Du beställer via webbverktyget Matilda catering: cateringmatilda.vgregion.se
Cateringutbud och julsortiment finner du på webbsidan för Catering på Servicewebben.

Även i år erbjuds julinspirerade kylda portionsrätter. Ena rätten är glöggmarinerad kyckling med potatisgratäng och julkryddad rödkål och den andra är långbakad fläskkarré som serveras med potatispuré, äpple- och lingonsky samt citronkokt rödkål. Allt färdigt att värmas!  

De kylda rätterna finns tillgängliga för beställning från och med 1 december fram till årets slut och kan beställas både till patienter och personal. På SkaS finns de kylda rätterna tillgängliga för beställning från och med 5 december.
Det går också att beställa lussekatter till patienterna.

Se menyn för kylda portionsrätter här: Meny för kylda portionsrätter

Kylda rätter och lussekatter till patienterna beställer du via webbverktyget Matilda: matildaprod.vgregion.se

*Obs! Gäller ej Mölndals sjukhus som har annan cateringleverantör