Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Regiontryckeriet

Informationsproduktion

Tryckeriet erbjuder enligt uppdrag från förvaltningen ta fram, producera och distribuera kommunikationsmaterial och originalarbeten.

Regiontryckeriet är Västra Götalandsregionens tryckeriverksamhet och finns i Göteborg och Trollhättan.

Regiontryckeriet utför allt från kopiering och originalproduktion till produktion av kontorstrycksaker som t.ex. visitkort, kuvert, brevpapper, foldrar och broschyrer.

Vi framställer och trycker även storformat; posters och rollups.

För att få ett exakt pris på en enskild trycksak vänligen kontakta något av tryckerierna. Vid större tryckuppdrag hjälper vi även till med konkurrensutsättningar mot våra upphandlade tryckerier och förmedlar uppdrag till dessa.

Göteborg

Regiontryckeriet Göteborg

Kontakta oss

 

 

NÄL/Trollhättan

Regiontryckeriet NÄL

Kontakta oss

 

Inom Regiontryckeriet finns även Adress & Distributionscentrum och Blankettservice där det är möjligt att beställa eller ladda ner blanketter, broschyrer, rapporter och annat informationsmaterial som finns inom Västra Götalandsregionens olika verksamheter.

Adress & Distributionscentrum upprättar även adresslistor som kan levereras bland annat i etikettformat, vi utför även utskick för Västra Götalandsregionens räkning.

Adress- och distributionscentrum samt Blankettservice

Kontakta oss

 

Fler kontaktuppgifter till ADC & Blankettservice

Relaterad information

Senast uppdaterad: 2021-01-29 08:52