Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Mariestad/SkaS - bilbokning

Telefontider

Öppettider vardagar supporttelefonen, 07.00-16.00

Lunchstängt 12.00-13.00

Boka fordon

Boka fordon är ett systemstöd för bokning av fordon för korttidsleasing från en timma upp till en månad. Instruktioner och hantering finns inuti bokningssystemet.

Ditt sithskort måste vara isatt i datorn innan du öppnar webbläsaren och klickar in dig på systemet Boka fordon. Det är en säkerhetsåtgärd som är initierad av VGR då man måste verifiera sitt konto innan inloggning till systemet sker.

Vid frågor mejla regionensfordon@vgregion.se eller ring vår support dagtid 7.00-16.00 på tfn 0500-478600

Regionens fordon

Kontakta oss

Telefon

Måndag - Fredag kl 07.00-16.00.
Lunchstängt 12.00-13.00

Växeltelefon

Hämta/Lämna nyckel

I skåpet som sitter i hus 7, i restaurangens korridor, vid utgång/ingång på baksidan ut mot den röda carporten där kortidspoolsbilarna är placerade. Lägg ert SITHS-kort mot kortläsaren och öppna dörren till skåpet med handtaget. Där finns nycklar till samtliga bilar, ni tar den bilnyckeln som är tilldelad er. I bilen ligger pärm med drivmedelskort och även en körjournal som ni fyller i efter körning.
Vid återlämnandet är det samma förfarande som vid hämtning av nyckeln.

Marie Strand Cervin

Adm koordinator
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2023-11-24 13:19