Restaurang, café och catering
Regionservice producerar kvalitetssäkrad och specialanpassad patientkost samt erbjuder kafé- och restaurangtjänster till personal och besökare inom sjukvården.
Regionservice bedriver restaurang- och kaféverksamhet i egen regi inom NU-sjukvården (Uddevalla och NÄL), inom SÄS (Borås och Skene närvårdscentrum) samt på Frölunda specialistsjukhus.
På SU (Sahlgrenska, Östra och Mölndal), SkaS (Skövde, Falköping, Lidköping och Mariestad), Alingsås lasarett och Kungälvs sjukhus driver upphandlad leverantör Nordrest kafé- och restaurangverksamheten.
Klicka på respektive enhet för att komma till utbud, öppettider och övrig information.
Catering till förvaltningar beställs genom Regionservice, se länk till höger.
Snabblänkar
Menyer och matbeställning
Kaféer
Vi är KRAV-cerifierade
Våra elva sjukhuskök och Gastronomens restauranger på NÄL Trollhättan och SÄS Borås är KRAV-certifierade. Certifieringen går hand i hand med Västra Götalandsregionens mål för ekologiska livsmedel. I dagsläget ligger den ekologiska andelen av livsmedel på ca 50 procent i Västra Götalandsregionens verksamheter och till år 2030 ska vi vara uppe i 60 procent.
Idag finns cirka 800 KRAV-certifierade restauranger, förskolekök, storkök och caféer i Sverige. Läs mer om KRAV
Kontakt Restaurang
Kontakt Måltider
Fler kontaktuppgifter
Övrigt
-
Catering från Område Måltider produceras i våra KRAV-certifierade kök. Måltider arbetar med att minska klimatpåverkan även inom catering, så som att se över råvaror, materialval och svinn.