Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Välkommen till nya Gastronomen

Urval från Gastronomens sortiment för catering

Nu är restaurangen öppen 07.00-17.00, måndag till fredag och du kan välja på ett brett sortiment av kylda måltider, mellanmål, snacks och dryck. Det finns även möjlighet att värma medhavd mat.

Utvecklingen av restaurang Gastronomen startade i våras och den nya serviceanläggningen invigdes 11 oktober.

- Vårt mål har varit att bredda utbudet och öka tillgängligheten för personal och besökare, säger Jan van Beekum, delprojektledare Regionservice. Nu används restaurangen större delen av dagen och även de som har med sig mat kan äta här.

En del i konceptet är att tiden för lunchservering minskas, eftersom det nu finns andra alternativ tillgängliga. Det är också en nödvändig förändring för att hantera det ekonomiska underskottet.

- Från och med den 13 november serveras varm mat från kl.11 till kl.13.30, men gästerna kan självklart sitta kvar så länge de vill. Vi hoppas att den nya loungen blir en naturlig mötesplats på sjukhuset, avslutar Jan.

Senast uppdaterad: 2020-08-26 16:28