Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Restaurang Gastronomen NÄL

Information

Anpassning i Gastronomen på grund av Covid-19 

  • Tänk på att hålla avstånd (ca 2 meter), i alla köer.
  • Sitt gärna på varannan stol i restaurangen

För att ytterligare minska risk för smittspridning av Covid-19 införs nedanstående åtgärder från och med torsdag den 19 mars.

Vi kommer att:

  • Sälja färdigpackad sallad i Salladsbaren
  • Förportionera råkosten
  • Endast servera skivat bröd och portionsförpackat bordsmargarin
  • Portionera lunchen i serveringsdisken
  • Sälja färdigpackad mat att ta med för att ätas på annan plats

Tänk på att tvätta händerna! 

Öppettider: 
Dygnet runt med passerkort (TjänsteID-kort), lunchservering måndag - fredag 11.00-13.30

Du är välkommen att använda loungen där det finns tillgång till kylda maträtter, snacks, mellanmål, dryck och kaffe från Starbucks. Det finns även möjlighet att värma kylda rätter och medhavd mat.

Utbud: Vi serverar Dagens rätt, Husman, Soppa samt ett vegetariskt alternativ. Vi har även salladsbuffé där du betalar per hekto. Det finns även take-away sortiment. 

För utskrift av restaurangmenyerna så behöver du ställa in din skrivare rätt. Läs mer om Utskrift av meny

Få rabatt på lunchen!

Ladda ditt Tjänste ID-kort med 500 kr och få 5 % rabatt på Dagens lunch! Ladda med 890 kr och få 10 % rabatt!

Fredagsmys!

Varje fredag bjuder vi på Gastronomen på något gott efter lunchen. Litet men naggande gott!

Ekologiska livsmedel

Till maten som serveras i restaurangen använder vi ca 38 % ekologiska livsmedel. All fisk som tillagas är miljöcertifierad och allt kött är svenskproducerat.
Senast uppdaterad: 2020-08-26 16:28