Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Restaurang Gastronomen NÄL

Information

Anpassning i Gastronomen på grund av Covid-19 

  • Tänk på att hålla avstånd (ca 2 meter), i alla köer.
  • Sitt gärna på varannan stol i restaurangen

För att ytterligare minska risk för smittspridning av Covid-19 införs nedanstående åtgärder från och med torsdag den 19 mars.

Vi kommer att:

  • Sälja färdigpackad sallad i Salladsbaren
  • Förportionera råkosten
  • Endast servera skivat bröd och portionsförpackat bordsmargarin
  • Portionera lunchen i serveringsdisken
  • Sälja färdigpackad mat att ta med för att ätas på annan plats

Tänk på att tvätta händerna! 

Öppettider: 
Dygnet runt med passerkort (TjänsteID-kort), lunchservering måndag - fredag 11.00-13.30

Du är välkommen att använda loungen där det finns tillgång till kylda maträtter, snacks, mellanmål, dryck och kaffe från Starbucks. Det finns även möjlighet att värma kylda rätter och medhavd mat.

Utbud: Vi serverar Dagens rätt, Husman, Soppa samt ett vegetariskt alternativ. Vi har även salladsbuffé där du betalar per hekto. Det finns även take-away sortiment. 

För utskrift av restaurangmenyerna så behöver du ställa in din skrivare rätt. Läs mer om Utskrift av meny

Få rabatt på lunchen!

Ladda ditt Tjänste ID-kort med 500 kr och få 5 % rabatt på Dagens lunch! Ladda med 890 kr och få 10 % rabatt!

Fredagsmys!

Varje fredag bjuder vi på Gastronomen på något gott efter lunchen. Litet men naggande gott!

Ekologiska livsmedel

Till maten som serveras i restaurangen använder vi ca 38 % ekologiska livsmedel. All fisk som tillagas är miljöcertifierad och allt kött är svenskproducerat.

Senast uppdaterad: 2020-08-26 16:28