Restaurang och kafé
Västra Götalandsregionen bedriver restaurang- och kaféverksamhet i egen regi inom NU-sjukvården (Uddevalla och NÄL) och inom SÄS.
På SU (Sahlgrenska, Östra och Mölndal), SkaS (Skövde, Falköping, Lidköping och Mariestad), Alingsås lasarett och Kungälvs sjukhus driver upphandlad leverantör Nordrest kafé- och restaurangverksamheten.
Klicka på respektive enhet för att komma till utbud, öppettider och övrig information.
Kaféer
Menyer och matbeställning
Snabblänkar
Vi är KRAV-cerifierade
Våra elva sjukhuskök och Gastronomens restauranger på NÄL Trollhättan och SÄS Borås är KRAV-certifierade. Certifieringen går hand i hand med Västra Götalandsregionens mål för ekologiska livsmedel. I dagsläget ligger den ekologiska andelen av livsmedel på ca 50 procent i Västra Götalandsregionens verksamheter och till år 2030 ska vi vara uppe i 60 procent.
Idag finns cirka 800 KRAV-certifierade restauranger, förskolekök, storkök och caféer i Sverige. Läs mer om KRAV
Kontakt Restaurang
Kontakt Måltider
Fler kontaktuppgifter
Övrigt
-
Catering från Område Måltider produceras i våra KRAV-certifierade kök. Måltider arbetar med att minska klimatpåverkan även inom catering, så som att se över råvaror, materialval och svinn.