Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Restaurang Gastronomen Borås

Anpassning under Covid-19

Pandemin Covid-19 har inte blåst över än och det krävs fortfarande anpassning i restaurangen för att vi ska kunna servera lunch till er. 

Självtag i råkostbuffén 

Tisdag 15 september kommer vi att återgå till självtag i råkostbuffén som ingår i dagens lunch. Råkostbuffén kommer att finnas som vanligt i bricklinen.

Det som är fortsatt viktigt och gäller är:

  • Tvätta och sprita händerna innan du går in i matsalen
  • Håll avståndet i kön
  • Sprita händerna innan du tar råkost, dressing och bestick
  • Håll avstånden vid borden – flytta inte bord & stolar

Våra öppettider är kl. 11.00 -13.30 (de flesta kommer vid 12-tiden)

Vi vill också skicka ett STORT TACK till alla våra gäster som hjälper till att följa de anpassningar som införts i samband med pandemin.

Fortfarande gäller håll i, håll avstånd och håll ut.

Välkomna! 

För utskrift av restaurangmenyerna så behöver du ställa in din skrivare rätt. Läs mer om Utskrift av meny

Få rabatt på lunchen!

Ladda ditt Tjänste ID-kort med 500 kr och få 5 % rabatt på Dagens lunch! Ladda med 890 kr och få 10 % rabatt!

Fredagsmys!

Varje fredag bjuder vi på Gastronomen på något gott efter lunchen. Litet men naggande gott!

Ekologiska livsmedel

Maten som serveras i restaurangen består av cirka 38 % ekologiska livsmedel. All fisk som tillagas är miljöcertifierad och allt kött är svenskproducerat.
Senast uppdaterad: 2021-01-21 10:56