Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nytt sortiment manuella rullstolar

Upphandling av manuella rullstolar är nu klar och de nya rullstolarna kommer succesivt att bli beställningsbara fr o m 2017-03-01. Det har varit vissa problem att få klart alla uppgifter i WEBsesam samt nya Beställningsformulär/Beställningsstöd men de nya rullstolarna görs beställningsbara så fort som möjligt.

Sortimentsöversikterna är uppdaterade. Ytterligare kompletteringar av måttuppgifter kommer att göras.

Nytt gällande rullstolar från Panthera (inte Micro) är att de inte kommer att ha drivhjul som standard utan att drivhjulen ska beställas på egna orderrader. Tydlig information kommer att finnas på artikelnivå och Beställningsformulär. Mer information kommer inom kort på hemsidan då det är klart.

Tillsvidare beställs S3, U3, Panthera X och Bambino på det "gamla sättet" tills de nya Beställningsformulären är klara. S3 Swing och S3 Light tillförs sortiment då Beställningsformulären är klara.

Välkomna på visning av upphandlat sortiment vecka 10, 2017

2017-02-28 Produktkonsulent Carina Jönsson

Senast uppdaterad: 2019-02-15 15:22